Plafondmodellen - inbouw

Airconditioning

Plafondairco’s en cassette-airconditioningssystemen bieden talrijke voordelen ten opzichte van andere modellen, zoals wandmodellen of vloerunits. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Grotendeels onzichtbaar: Plafondairco’s en cassette-airconditioningssystemen zijn discreet geplaatst in het plafond, waardoor ze grotendeels onzichtbaar zijn in de ruimte. Dit zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke en strakke uitstraling van het interieur.
2. Besparen ruimte: Aangezien ze in het plafond zijn geïnstalleerd, nemen plafondairco’s en cassette-airconditioningssystemen geen extra ruimte in beslag op de vloer of aan de muur. Dit is vooral gunstig in ruimtes waar vloer- of wandruimte beperkt is.
3. Energiezuinig: Deze systemen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze bieden effectieve koeling of verwarming met minimale energieverspilling, waardoor je energiekosten worden verlaagd en je bijdraagt aan een duurzamer milieu.
4. Stil in gebruik: Plafondairco’s en cassette-airconditioningssystemen zijn bekend om hun stille werking. Ze produceren minimale geluidsniveaus, waardoor je geniet van een comfortabele en rustige omgeving zonder hinderlijke geluiden.
5. Gelijkmatige luchtstroom: Deze systemen zorgen voor een gelijkmatige luchtstroom in alle richtingen. Hierdoor wordt de gekoelde of verwarmde lucht efficiënt verdeeld over de hele ruimte, wat resulteert in een consistent comfortniveau.

Naast deze voordelen bieden plafondairco’s en cassette-airconditioningssystemen ook andere functies en kenmerken, zoals programmeerbare instellingen, geavanceerde luchtzuiveringstechnologie en individuele zonebediening.

Professionele airco voor kantoorruimte
Hangmodule airco - Friegel Ieper
Airco voor kantoorruimte - Friegel