Plaatsing en onderhoud van koelcellen

Voor restaurants, winkels en particulieren

Plaatsing en onderhoud van koelcellen

Voor restaurants, winkels en particulieren

Koelcellen op maat

Koelcellen zijn al lang niet meer weg te denken uit de voedingsindustrie. Zowel voedingsproducenten als in de Horeca-worden koelcellen gebruikt om het voedingswaren koel te houden in een juiste  temperatuur. Steeds vaker worden koelcellen ook geplaatst in B&B’s en vakantiewoningen waar grote groepen worden ontvangen. Friegel uit Langemark bouwt en plaatst koelcellen, zowel in restaurants, voor voedingsbedrijven en ook bij particulieren in regio Langemark, Ieper, West-Vlaanderen (Kortrijk tot Nieuwpoort). Steeds vaker wordt een koelcel ook in een particuliere woning geplaatst, vaak naast een ‘gewone’ koelcel om zo voedingswaren beter te kunnen bewaren.

Bouw koelcel - frigocel Friegel

Belangrijk bij een koelcel of diepvriescel is de isolatie. Dit om de juiste temperatuur binnen de koelcel te kunnen garanderen als ook om het verbruik zo laag mogelijk te houden.  Friegel gebruikt steeds de beste materialen om uw koelcel te bouwen en werkt met Isocab en Isobar voor de isolatie-elementen. Daarnaast gaan we samen met u kijken wat precies nodig is, waarvoor de koelcel of diepvriescel gebruikt zal worden, welke temperatuur beoogt wordt en zo werken we volledig op uw maat.

We werken zowel met industriële panelen die volledig op maat worden verzaagd als met sleutelpanelen die op maat worden geplaatst met een afmeting per 30cm.

Plaatsing en afwerking koelcel voor slagerij

Isolatiebouw

Isolatiepanelen worden niet uitsluitend gebruikt voor de bouw van koel- en diepvriescellen. In veel sectoren is er vraag naar hygiënische ruimtes die gemakkelijk onderhouden kunnen worden. Een ruimte gebouwd of bekleed in isolatiepanelen is hiervoor ideaal. Friegel uit Langemark bouwt dergelijke ruimtes, met en zonder koeling.  Ook hiervoor werken we samen met Isocab en Joris Ide.