Airconditioning voor particulieren en bedrijven

Friegel, airconditioning West-Vlaanderen:
meer dan koeling alleen

Daar waar airconditioning in wagens de laatste jaren uitgegroeid is tot een regel en minder een uitzondering kan dit van airconditioning in huizen en kantoren of handelspanden nog niet gezegd worden. Toch is ook hier een steeds grotere vraag naar. Dit niet alleen door de warmere temperaturen, ook de andere voordelen van een aircotoestel spelen hierin een rol. Friegel uit Ieper in West-Vlaanderen is uw installateur voor airconditioning West-Vlaanderen.

Waarom airconditioning in uw woning:

In de eerste plaats wordt een airco-toestel geplaatst om het comfort in een woning te vergroten. Zeker in ruimtes waar er geslapen en gewerkt wordt, is dit geen overbodige luxe. U verzekert zich er van dat uw huis altijd een aangename temperatuur heeft. Woont u in West-Vlaanderen en zoekt u een installateur voor uw airconidtioning, contacteer dan Friegel uit Ieper.

Naast voordelen zijn in de laatste jaren ook de nadelen van de airco-toestellen weggewerkt. Waar airconditioning vroeger een grote energieverbruiker was, is dit op vandaag niet meer het geval. Door te kiezen voor een A-label kan u kiezen voor een energiezuinig toestel. Bepaalde toestellen werken ook met een warmtepomp en kunnen eveneens uw woning of zaak verwarmen. Friegel uit Ieper, West-Vlaanderen houdt steeds rekening met uw budget en het verbruik voor een optimaal rendement van uw airconditioningstoestel.

Een tweede nadeel dat is weggewerkt, is het geluid. Op vandaag zijn aircotoestellen zeer stil. Zeker vaste toestellen zijn zo goed als geruisloos, zowel binnen als buiten. Mobiele toestellen zorgen voor iets meer geluidshinder maar ook dit is op vandaag niet meer storend.

Naast airconditioning kan u bij Friegel ook terecht voor de plaatsing van uw koelcel, verhuur van koelwagens en voor het verwarmen van uw gebouw in West-Vlaanderen.

Airconditioning West-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

N

Plafondmodellen

N

Wandmodellen

N

Mobiele toestellen

Advies bij keuze en installatie

Nazicht, onderhoud en herstellingen